Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijfsleider

De Steenenburchweg in ‘s-Gravenzande is onze productielocatie voor jonge groenteplanten en incidenteel ook voor bloeiende planten voor Ornamentals. Op 10,5 hectare kweken we jonge groenteplanten voor tomaten, komkommers, paprika’s, aubergines en courgettes op, van zaaien tot afleveren. Voor alle specifieke processen hebben we specialisten in huis: enten, telen, techniek, logistiek en energie. Je hoeft daarom als bedrijfsleider niet in detail overal verstand van te hebben, maar je bent wel eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.


Bedrijfsleider ‘s-Gravenzande


Locatie: ’s-Gravenzande
Bedrijf: Beekenkamp Plants B.V.
Uren: 38 uur
Vakantiedagen: 25,5


Je hebt dus meerdere rollen. Je bent sparring partner bij investeringen op jouw locatie. Je bent degene die inkomsten en uitgaven voor de locatie monitort. Je let erop dat we continu produceren conform de strenge GSPP-hygiënemaatregelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het hele personeelsbeleid, van het aannemen van medewerkers tot en met het houden van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Als bedrijfsleider ben je daarmee min of meer ondernemer op je ‘eigen’ bedrijf. Een flink bedrijf: de normale bezetting van zo’n 40 medewerkers kan in het piekseizoen oplopen naar 120. Op heel veel facetten van de bedrijfsvoering kun je je eigen stempel drukken. Een brede kijk op zaken is daarom meegenomen, al realiseren we ons dat je moet groeien in je rol en je goed wilt worden begeleid. We rekenen er wel op dat je van nature een echte people manager bent. En dat je flexibel schakelt van de ene taak naar de andere vraag.


Wie zoeken wij?

  • Je werkt en denkt minimaal op hbo-niveau en je bent al een paar jaar actief in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt een actuele en globale kennis van alle operationele processen: substraat, telen, financiën en personeelszaken. Automatisering, logistieke prosessen, techniek , verbetering van de gehele bedrijfsvoering moet altijd je doel zijn.
  • Je verdeelt je aandacht makkelijk over meerdere taken.
  • Je gaat soepel met mensen om en je kunt hen motiveren en instrueren.
  • Je vindt het geen probleem om buiten werktijd gebeld te worden (bij problemen of calamiteiten).
  • Je gaat praktisch te werk, je bent resultaatgericht en presteren onder druk gaat je goed af.


Wat kun je van ons verwachten?

Reken maar dat je bij een groeiend bedrijf als Beekenkamp Plants alle kansen krijgt. Hier laten we niet alleen planten groeien, maar ook mensen. Heb je talent? Wil je verder komen? Mogelijkheden genoeg. Aandacht voor jouw ontwikkeling is bij Beekenkamp gegarandeerd.

Ook al zijn we een internationaal toonaangevend bedrijf: je merkt bij ons nog echt die cultuur van een Westlands familiebedrijf. Prima sfeer, plezierige collega’s en een enthousiaste personeelsvereniging. Jouw inzet waarderen we met een goed salaris en moderne arbeidsvoorwaarden. Zoals aantrekkelijke opleidingsfaciliteiten als je verder wilt komen.


Contactpersoon

Bel voor meer informatie gerust met HR-Adviseur Jolanda Wilmer, telefoon 0174 526 100.

Interesse?

Maak ons dan enthousiast met je motivatie en cv: [email protected]. Of kijk eerst op www.werkenbijbeekenkamp.nl.

Online solliciteren