Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Food. Film. Fest Gouda: films over alternatieve voedselproductie

Velt Groene Hart organiseert in Gouda in samenwerking met Eetbaar Gouda de vertoningen van drie films over alternatieve voedsel-productie van Food.Film.Fest van Voedsel Anders. Eén van de vertoningen in Buurthuis de Speelwinkel (Raam 60 in Gouda) vindt plaats op 13 november om 15:00 uur. Het gaat hierbij om de film 'The Great Green Wall'. Bij elke film is een passende spreker uitgenodigd om de film in te leiden en na te bespreken (entree: 3 euro). Bij deze film is Louise Bokhoven van de biologische winkel in Gouda uitgenodigd. Zij was voorheen werkzaam bij Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland. 

Over de film The Great Green Wall:

Met een bus reist de Malinese zangeres Inna Modja langs de Grote Groene Muur, het visionaire project om de oprukkende Sahara een halt toe te roepen door bomen te planten over de hele breedte van het Afrikaanse continent. Inna neemt de kijker mee van Senegal tot Ethiopië. Aan de hand van talloze ontmoetingen vertelt ze het verhaal van voedselschaarste, conflict en migratie, maar ook dat van veerkracht, mogelijkheden en hoop.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: