Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijfde inspiratiebijeenkomst 'Omschakelen naar biologisch': 11 november bij Hillekens Hoeve

Ben jij een melkveehouder en overweeg je de stap naar biologisch te zetten? Maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je dat kunt doen? Of ben je benieuwd welk traject Hillekens Hoeve als biologisch en natuurinclusief melkveebedrijf heeft doorlopen? Op vrijdag 11 november van 12:00-16:00 uur zal de vijfde inspiratiebijeenkomst natuurinclusieve landbouw plaatsvinden op het biologisch melkveebedrijf aan het Vlaanderbos 6 te Etten-Leur. Thema van deze vijfde bijeenkomst is Omschakelen naar biologisch: waar begin ik en hoe doe ik dat?. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is of meer wil weten over natuurinclusieve en (omschakelen naar) biologische landbouw.

De bijeenkomst start om 12:00 uur met een lunch. Daarna zullen Jack Verhulst (boer op Hillekens Hoeve) en gastspreker Hanna Pluimes (Adviseur Voor Bio) verder ingaan op dit thema. Vervolgens zal middels een farmwalk de praktijk worden verkend. Afsluiting van deze bijeenkomst is rond 16:00 uur.

​Aanmelden kan door vóór 9 november een mail te sturen naar contact@hillekenshoeve.nl onder vermelding van 'inspiratiebijeenkomst 5'. Er is plek voor 30 aanmeldingen.

Publicatiedatum: