Reichenau-Gemüse blikt terug op succesvolle deelname aan BioFach

Biologische groenten zijn goed voor ongeveer 50 procent van de verkoop

Biologische groenten van het eiland Reichenau en van de tuindersnederzettingen: met een aandeel in de totale omzet van bijna 50% is een actieve deelname aan 's werelds grootste biologische vakbeurs een welkome must voor de telerscoöperatie.

Zo ook dit jaar, op een wat ongebruikelijke datum in juli. De coöperatie werd dit jaar in Neurenberg op de gezamenlijke stand van MBW (Marketinggesellschaft für Agrar- und Forstprodukte Baden-Württemberg) vertegenwoordigd door adjunct-directeur Christian Müller en verkoopmanager Ingo Bernhard.


Plaatsvervangend algemeen directeur Christian Müller en verkoopdirecteur Ingo Bernhard bij de stand.

Volgens de vertegenwoordigers van Reichenau-Gemüse heeft het enigszins afwijkende formaat en de ongebruikelijke datum van de beurs echter geen invloed gehad op de kwaliteit en de kwantiteit van de gesprekken. Een groot aantal politieke vertegenwoordigers van het deelstaatparlement van Baden-Württemberg, van het ministerie voor Landelijk Gebied, maar ook klanten vonden hun weg naar de stand. Daar konden ze spreken met de contactpersonen van de coöperatie over de huidige marktsituatie en de uitdagingen die komen gaan. De beurs werd ook gebruikt om de nieuwe biologische campagne, die door het ministerie voor Plattelandsgebieden in Stuttgart wordt gepromoot, aan een breder publiek te introduceren.

Wij hopen u opnieuw op BIOFACH 2023 te mogen begroeten, hopelijk weer rond de gebruikelijke tijd, maar zeker met de actieve deelname van Reichenau-Gemüse.

Voor meer informatie:
www.reichenaugemuese.de  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven