Robert teelt bio-granen voor lokaal brood en bier

In Rebecq, een dorp in Waals-Brabant, verbouwt Robert Lisart zijn biologische granen uitsluitend voor lokale bestemmingen. Robert kiest voor het Biogarantie Belgium-label omdat hij een stapje verder wil gaan met lokale herkomst en eerlijke prijs. "In Lot is een brouwerij die bier maakt van onze gerst, een molenaar in Tolembeek gebruikt onze tarwe om er brood van te maken en een biologisch geitenhouder komt hier zijn voeder voor de dieren halen. Zo werken we dus heel lokaal en bouwen we samenwerkingen uit waar alle partijen wel bij varen."  

Klik hier om verder te lezen.

Robert werkt onder het Biogarantie Belgium-label, dat Belgisch biolabel zet sterker in op lokale herkomst en eerlijke prijs. Meer over dit label lees je hier.

Bron: Bio mijn natuur


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven