Kunstkoe Ahimsa is enkele maanden te gast op de boerderij

Consumentendag op De Vijfsprong: 5 april

Op dinsdag 5 april organiseert De Vijfsprong in Vorden de jaarlijkse consumentendag. Deze dag is bedoeld voor voorlichting en wederzijds in gesprek te gaan met de afnemers. Dit zijn winkeliers, maar ook de consumenten die de boodschappen doen. Dit jaar staat in het teken van de kunstkoe Ahimsa die voor enkele maanden op de boerderij te gast is. Ze hopen veel winkeliers, afnemers en klanten te ontmoeten voor een mooie informatieve ochtend en uitwisseling. De ondernemers van de boerderij (Guus), winkel (Daisy), en zuivel (Willem) vertellen over de ontwikkelingen en er zal stil worden gestaan rondom de kunstkoe Ahimsa

De uitnodiging voor de consumentendag van De Vijfsprong ziet er als volgt uit: 

Beste klant of relatie van De Vijfsprong, 
 
Vorig jaar in de zomer hadden we een mooie ontmoeting met elkaar en konden we van u horen hoe uw betrokkenheid nog beter bij onze boerderij, zuivel en winkel tot uitdrukking kan komen en konden wij u vertellen en laten zien hoe het bij ons gaat. Inmiddels is er veel gebeurd. Met elkaar hebben we hard gewerkt aan hoe de wederkerigheid tussen aarde, planten dieren en mensen nog beter tot uitdrukking kan komen. Want zoals in de quote al staat hebben alle levende wezens elkaar nodig. Graag vertellen wij hoe we daar aan gewerkt hebben en wat dit betekent voor onze praktijk. Voor de omgang met de dieren en planten en hoe we omgaan als mensen met elkaar. 

Als u komt zult u ook de koe Ahimsa aantreffen voor onze stal. Kunstenares Jantien Mook heeft de koe gemaakt en wil daarmee het wezenlijke van de koe onder de aandacht brengen en dankbaarheid aan de koe tonen door wat zij betekent voor de mensen. Deze koe reist naar verschillende plekken in Nederland waar zij de mensen kan raken en in gesprek kan brengen met elkaar.

We willen u weer graag ontmoeten en nodigen u uit op 5 april van 10.00 tot 12.30 uur. 

Het programma is als volgt:

  • 10.15 uur: Welkom met koffie en lekkers rondom de koe Ahimsa
  • 10.30 uur: De wederkerigheid van aarde, planten, dieren en mensen
  • 11.00 uur: Wat betekent dit voor de omgang met dieren en planten? Twee kleine workshops in de tuin en de stal. 
  • 11.45 uur: Ontwikkelingen in de zuivel en winkel
  • 12.15 uur: Afsluiten met proeverij

We hopen dat u opnieuw tijd vrij kunt maken om ons te ontmoeten waardoor de verbinding en samenwerking met elkaar versterkt worden. Alleen met elkaar kunnen we de wereld verder. U kunt zich aanmelden voor deze ochtend via info@urticadevijfsprong.nl. Graag horen we of u aanwezig bent vóór 1 april 2022.  
 
Met vriendelijke groet, 
Daisy, Guus, Willem en Astrid 

Locatie:
De Vijfsprong
Reeoordweg 2
7251 JJ Vorden

Voor meer informatie: www.urticadevijfsprong.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven