Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VIVANESS 2022 verhuist naar andere hal

Noodopvang voor Oekraïense vluchtelingen in Hal 3C Nuremberg Exhibition Center

In het beurscentrum van Neurenberg wordt een tijdelijke noodopvang voor oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne ingericht. In samenwerking met de stad Neurenberg, waarbij vooral de Dienst Sociale Zaken verantwoordelijk is, werd op korte termijn de noodzakelijke infrastructuur gecreëerd. Hal 3C heeft zich in zijn functie als vaccinatiecentrum van de stad Neurenberg al bewezen door zijn goede infrastructuur, helderheid en ligging in het expositiecentrum, en daarom voldoet NürnbergMesse graag aan het verzoek van de stad Neurenberg om onmiddellijke hulp en stelt het de hal ter beschikking als tijdelijke noodaccommodatie voor aankomende vluchtelingen. Tegen deze achtergrond verhuist VIVANESS, de internationale vakbeurs voor natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging, van 26 tot 29 juli naar een andere hal op het beursterrein voor haar eenmalige zomereditie.

© NürnbergMesse / Heiko Stahl

Danila Brunner, directeur tentoonstellingen VIVANESS en BIOFACH: "Met het opzetten van de noodopvang voor vluchtelingen uit Oekraïne toont NürnbergMesse zich solidair met Oekraïne en zijn oorlogsvluchtelingen te midden van de Russische aanvalsoorlog en verleent het de broodnodige humanitaire hulp. Dit betekent ook dat wij in de waarste zin van het woord samen optrekken. Niet alleen als mensen en door onze solidariteit te betuigen, maar ook doordat VIVANESS een nieuw onderkomen vindt op het beursterrein voor de zomereditie van 26 tot 29 juli. Gezien de huidige noodtoestand kunnen wij helaas nog niet voorzien wat de gevolgen zullen zijn voor onze zomereditie eind juli en zullen wij onze beursplanning hierop aanpassen. Wij zijn er echter vast van overtuigd dat wij in de huidige situatie onze verantwoordelijkheid moeten nemen en onmiddellijk humanitaire hulp moeten bieden. Op dit moment werken we op volle kracht aan deze nieuwe planning en zullen we al onze klanten op korte termijn uitvoerig informeren over wat dit concreet voor hen betekent." 

Voor meer informatie: www.vivaness.de 

Publicatiedatum: