3 en 4 april in ExCeL Londen

Registratie nu open voor Natural & Organic Product Europe

De bezoekersregistratie voor Natural & Organic Products Europe 2022 is nu open. Na een wachtperiode van twee jaar zal de vakbeurs voor natuurlijke, biologische en duurzame producten de sector op 3 en 4 april in ExCeL Londen opnieuw samenbrengen.

Al meer dan 25 jaar speelt Natural & Organic Products Europe een integrale rol in het maken van de sector tot wat hij vandaag is. Door ongekende tijden heeft de beurs haar deuren moeten sluiten voor veel bezoekende inkopers.

Natural & Organic Products Europe is een essentieel onderdeel van de economische groei en komt op het perfecte moment, omdat er veel start-ups te zien zullen zijn, evenals nieuwe innovaties van gevestigde merken die zich in de loop der jaren hebben aangepast en geƫvolueerd zijn. De beurs zal ook exclusieve inzichten bieden in de huidige uitdagingen en toekomstige mogelijkheden voor de sector, ondanks de turbulente tijden.Evenementdirecteur Carol Dunning zegt: "Na vele jaren van onzekerheid geloven wij dat de editie van 2022 de beste tot nu toe wordt. Onze sector is veerkrachtig en de mensen staan te popelen om weer aan de slag te gaan. Nieuwe merken zullen zich presenteren en er staat een mooi seminarprogramma. We hadden dit niet kunnen doen zonder de steun en het begrip van de sector, dus dank u en we kijken ernaar uit u te zien in april."

De beurs brengt meer dan 700 exposanten samen in vijf secties:

  • Natural Food (natuurlijk, biologisch, vrij-van, fair trade en duurzaam eten en drinken)
  • Natural Health (natuurlijke en zuivere vitaminen, mineralen en supplementen)
  • Natural Beauty & Spa (schone, bewuste en biologische schoonheid en persoonlijke verzorging)
  • Natural Living (natuurlijke, biologische en plasticvrije eco-levensproducten)
  • Vegan World (zuivelvrij, vleesvrij, plantaardig eten en drinken)

De show wordt jaarlijks gesteund door belangrijke brancheorganisaties, waaronder Soil Association, hfma (Healthcare Financial Management Association), The Organic Trade Board, nahs (National Association for Healthcare Security), The Vegan Society.

Bezoekersregistratie nu open
Natural & Organic Products Europe keert terug naar ExCeL London op zondag 3 en maandag 4 april 2022. Om u te registreren voor een gratis handelsticket, kunt u terecht op www.naturalproducts.co.uk.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven