Veel nieuwtjes, diverse debutanten en eindelijk weer bijpraten

Fotoreportage: Bio-exposanten op Vakbeurs Foodspecialiteiten

Tholen - 'Blij dat het weer kan' en 'Zo fijn dat we onze klanten weer live kunnen ontmoeten', dit waren op de Vakbeurs Foodspecialiteiten twee van de meest gehoorde zinnen. In twee hallen van de Expo Houten toonden zo'n 200 exposanten op maandag 27 en dinsdag 28 september hun foodspecialiteiten. Het aantal exposanten met bio-producten lag zelf nog hoger dan tijdens de vorige editie in 2019.

Biojournaal maakte een rondgang over de beurs en maakte een fotoreportage met daarin de bio-exposanten en -producten. 

Klik hier om de fotoreportage te bekijken. 

Er stonden verschillende debutanten op de beurs, waaronder Dalicious, Natural Spices, Lisa's Choice, Heerlijk uit de Streek en D-drinks. En de bedrijven presenteerden diverse nieuwe producten, waaronder pastasaus met venkelworst, nieuwe dressings (waaronder de varianten pittige frambozen en moestuinkruiden), balsamicodrankjes en pestokaas. Er was ook een sneak preview van de nieuwe look van de theeën van English Tea Shop. Ook werd duidelijk dat Red Love appelsap per 1 december ook in een biologische variant verkrijgbaar zal zijn. En DeliSouth presenteerde de chocoladerepen van Fairafric. En wat te denken van een knoflookimporteur en -exporteur die ook ijs gaat verkopen?  

Er viel weer veel kaas te bewonderen en te proeven op de vakbeurs. Er komt een nieuw kaasmerk aan (vertelden ze bij Kaashandel Remijn) en bij MAAZ Cheese konden bezoekers meer informatie inwinnen over de biologische waterbuffelkaas van Buffelboerderij Luth. Bij Vandersterre was dit keer veel meer aandacht voor de biologische kazen dan tijdens de 2019-editie. 

De exposanten toonden zich tevreden met het publiek dat op de beurs af kwam. Heel gericht, echt op zoek naar nieuwe dingen en ze hadden zin om bij te praten.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven