Glaasje biomelk voor vertrekkend bondskanselier Merkel

Aan de Schönhauser Allee die Berlijn doorkruist, heeft zuivelfabriek  Berchtesgadener Land een enorme poster op laten hangen om afscheid te nemen van bondskanselier Angela Merkel. Met een goedbedoeld "Tschüss Mutti Gönn' Dir." wenst de melkfabriek met een knipoog een ontspannen begin van haar politieke pensioen. 

Foto: Molkerei Berchtesgadener Land

"Met onze melk in het hart van de hoofdstad willen wij op humoristische en smaakvolle wijze afscheid nemen van de bondskanselier", aldus Bernhard Pointner, directeur van de zuivelfabriek van het Berchtesgadener Land, over de 19 bij 17 meter grote reclamebord. "De metropoolregio Berlijn wordt als markt voor ons steeds belangrijker. Hier willen we de klanten op een onderhoudende en actuele manier overtuigen van de unieke kwaliteit en duurzaamheid van melk uit het Berchtesgadener Land", legt Pointner uit.

Aangezien de bondskanselier bekend staat als een wandelliefhebber, ziet de zuivelfabriek Berchtesgadener Land het motief ook als een uitnodiging om misschien binnenkort persoonlijk kennis te maken met de prachtige regio Berchtesgadener Land en natuurlijk te genieten van een glas heerlijke melk uit de zuivelfabriek.

Filter
Ook bij de productie van het reclamemotief gaat de zuivelfabriek op een bijzonder duurzame manier te werk. De reusachtige poster was gemaakt van een gepatenteerde stof die schadelijke deeltjes uit de lucht filtert, absorbeert en omzet in natuurlijke zuurstof. Op die manier neutraliseert de reuzenposter op de locatie Schönhauser Allee de deeltjesuitstoot van meer dan 100.000 voertuigen per jaar.

Bron: Molkerei Berchtesgadener Land


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven