Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pandriks Bake Off BV genomineerd voor Drentse ondenemersprijs

Pandriks Bake Off BV uit Meppel is genomineerd voor de titel van Drentse Onderneming van het Jaar 2021.

De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar biedt Drentse ondernemingen een podium door het uitreiken van de prijs ‘Drentse Onderneming van het Jaar’. Naast Pandriks Bake Off BV heeft de jury heeft na een zorgvuldige selectie de volgende ondernemingen, in willekeurige volgorde, geselecteerd die gaan strijden om de prijs: Boom BV, Meppel; Spark Holland BV, Emmen; Harwig Installatietechniek, Emmen; Olba BV, Coevorden; Jollein, Assen; Fuhler Loon en Verhuur BV, Emmen en Moton Lubricants BV, Assen.

De komende periode gaan de genomineerden zich voorbereiden op de nominatiebijeenkomst op dinsdag 28 september 2021. Op deze bijeenkomst krijgen zij de gelegenheid om zich te presenteren en te benadrukken waarom juist zij de prijs moeten winnen. Drie ondernemingen worden deze avond uitverkoren die door stomen naar de finaleavond.

De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 24 november, tijdens een feestelijke finale. De finale zal net als vorig jaar, vanwege corona, in hybride vorm georganiseerd worden en is daarmee zowel on-en offline te volgen. De locatie van de prijsuitreiking is Schouwburg Ogterop in Meppel.

Voor meer informatie: www.drentseondernemingvanhetjaar.nl

Publicatiedatum: