Biofach/Vivaness 2022 krijgt digitale elementen als aanvulling op fysieke beurs

Na een onderbreking als gevolg van de pandemie zijn de vooruitzichten voor een herstart van de vakbeurzen op 1 september 2021 goed, mits de besmettingscijfers blijven dalen. Sinds enige tijd zijn ook de voorbereidingen voor de Biofach 2022 in volle gang, de bekende vakbeurs voor biologische voeding, en Vivaness, de internationale vakbeurs voor natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging. Na een digitale editie in 2021 zal de gemeenschap van biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica zich verzamelen in het Exhibition Centre Nuremberg voor het volgende evenement van 15-18 februari 2022.

De organisatoren van de gecombineerde beurs hebben een nieuw tijdschema van dinsdag tot vrijdag ingevoerd, waardoor de verschillende spelers uit de sector een extra doordeweekse dag krijgen voor hun langverwachte beursbezoek. Dit vergroot ook de beschikbare tijd voor het delen van informatie en kennis, het ontdekken van trends en innovaties en het genieten van persoonlijke ontmoetingen met andere leden van hun gemeenschap.

Danila Brunner, directeur van Biofach/Vivaness bij NürnbergMesse: "Uit de talrijke gesprekken die we met hen hebben gevoerd, weten we dat exposanten, bezoekers en mediavertegenwoordigers net zo uitkijken naar de volgende Biofach/Vivaness 2022 in Neurenberg als wij als team. Dit is een evenement dat gedijt bij het bieden van een multisensoriële ervaring. Dat zal dan ook weer mogelijk zijn, zij het natuurlijk binnen de grenzen van een Covid-conform concept. We werken nu al met hart en ziel aan de volgende ronde van de gecombineerde beurs, waarbij we de beste aspecten uit de digitale ervaring van onze klanten in 2021 integreren om ervoor te zorgen dat we hen de grootst mogelijke toegevoegde waarde bieden voor hun deelname aan Neurenberg in 2022. In de komende weken en maanden zullen we onze klanten blijven raadplegen bij de voorbereiding van de volgende editie. De inschrijvingsdocumenten voor kandidaat-exposanten zullen in de komende dagen beschikbaar zijn. We kunnen haast niet wachten om u allemaal weer persoonlijk te zien en te spreken, dus we willen u nu alvast van harte uitnodigen. We kijken echt uit naar onze face-to-face ontmoetingen op de locatie in Neurenberg."

Digitale elementen als toegevoegde waarde
Naast de fysieke vakbeurs in het expositiecentrum is de beursorganisatie ook van plan om bepaalde digitale elementen in Biofach en Vivaness 2022 te integreren. Daartoe behoren toegang tot geselecteerde presentaties van het Biofach- en Vivaness-congres, uitgebreide communicatie- en afspraaktools en een uitgebreid overzicht van exposanten met talrijke zoek- en filterfuncties.

Voor meer informatie:
www.biofach.de/info-en 
www.vivaness.de/info-en 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven