Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Piet den Hertog: "Buutegeweun lekker!"

Nieuw: biologische geiten-gatenkaas de Mèkkertaler

Tholen - Mèkkertaler is een nieuwe, unieke geitenkaas binnen het assortiment van de Mèkkerstee. Het gaat namelijk om een biologische geiten-gatenkaas. "Dit is een heel uniek product. We zijn de eerste hiermee. De samenstelling van geitenkaas maakt het normaliter lastig om er gatenkaas van te maken, maar ons speciale receptuur zorgt er voor dat de kaas niet scheurt. De kaas heeft prachtige ronde ogen. We hebben dit product gedurende de afgelopen jaren op 't gemakje ontwikkeld", vertelt Piet den Hertog, eigenaar van de in Ouddorp gevestigde zorgboerderij de Mèkkerstee.

Piet omschrijft de smaak van de kaas als volgt: "De kaas heeft een mooie uitgebalanceerde smaak, er zit een lekker zoetje aan. Dat gecombineerd met de milde smaak van onze geitenkaas, maakt hem zoals we op Goeree-Overflakkee zeggen 'buutegeweun lekker'."

Voor meer informatie: info@demekkerstee.nl en www.demekkerstee.nl