Rondleidingen door chocoladefabriek erg in trek

Tholen - Sinds juni konden bij Chocolatemakers de deuren weer open voor bezoekers en sindsdien is het animo groter dan ooit. Ook de speciale rondleidingen voor kinderen zijn erg in trek. 

Bezoekers komen uit alle hoeken van het land, van Groningen tot Nijmegen, vertelt Debby Ego die de rondleidingen verzorgt. "Een deel van de bezoekers kent onze chocoladerepen uit de winkel en een ander deel komt omdat ze de rondleiding via internet hebben gevonden."

Het team van Chocolatemakers is heel blij dat ze weer mensen in de fabriek kunnen ontvangen. "Dat deden we voor de crisis al op kleine schaal en nu hebben we dat uitgebreid. We zijn trots op ons product en het gebouw en laten dat graag zien."

Rondleidingen voor kinderen
"Nu de zomervakantie is aangebroken en veel mensen hun vakantieplannen moesten annuleren, wilden we extra rondleidingen aanbieden voor kinderen. Dat slaat aan. Alle rondleidingen die we iedere week op woensdag organiseren zijn volgeboekt. We hebben zelfs een extra rondleiding ingepland op zaterdag 7 augustus", vertelt Debby.

Tijdens de rondleidingen door de fabriek laten Debby en haar collega's in het groot en in het klein zien hoe de chocolade gemaakt wordt. Uiteraard wordt er ook geproefd. Kinderen kunnen hun eigen wikkel ontwerpen, die tussen alle andere wikkels in de inpakmachine wordt gestopt. Zo kunnen de kinderen na afloop een chocoladereep met hun zelfontworpen wikkel mee naar huis nemen.

Nieuwe programmering in september
In afwachting van verdere verruiming van de maatregelen, wordt er gewerkt aan nieuwe programmering vanaf september. "We hopen in elk geval twee keer per maand op zaterdag de rondleidingen voor kinderen te organiseren."

Voor meer informatie:
www.chocolatemakers.nl/rondleiding-in-de-chocoladefabriek


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.