Foodfriend in tijden van de coronacrisis

De coronacrisis gaat ook aan de debatten van It's the Food my Friend niet voorbij. De organisatie kijkt samen met de Rode Hoed hoe daar mee om te gaan. 

Het programma voor 12 mei blijft staan, -maar zal te volgen zijn in een nog nader te bepalen interactieve online vorm - dus zonder publiek. 
Het programma voor 15 april verschuift naar dinsdag 9 juni. Meer informatie over het plaatsvinden van deze avond op locatie of online wordt zo snel mogelijk  gecommuniceerd.

Momenteel kan men geen kaarten bestellen, dus ook niet voor 9 juni, maar wel beide avonden in de agenda reserveren. Info komt ook op de website van de Rode Hoed te staan. Medewerkers van De Rode Hoed geven aan dat ze vanwege de drukte rondom deze crisis niet in staat zijn om te reageren met de snelheid die gebruikelijk is en vragen hiervoor om begrip en geduld. 

"Ook inhoudelijk gaan we het programma aanpassen aan de actualiteit. Deze crisis heeft immers ook veel met ons voedselsysteem van doen. We vragen sprekers en panelleden zullen verbindingen te leggen met de uitdagingen waar ons voedselsysteem nu al voor staat in verband van voedselzekerheid, klimaat en volksgezondheid. In hoeverre is bijvoorbeeld een sterkere regionalisering van onze voedselproductie aan de orde? Wordt een verschuiving van dierlijk naar plantaardig voedsel extra urgent?"
 
"Juist nu is het belangrijk te reflecteren op de grote vraagstukken waar we als samenleving mee te maken hebben. Uw betrokkenheid hierbij is heel belangrijk. Daarom zullen we als het een livestream wordt ook zoeken naar een vorm van interactie met de kijkers."

Voor meer informatie: www.rodehoed.nl/ITS-THE-FOOD-MY-FRIEND 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven