"Voor allerlei bedrijven geschikt"

Nieuwe collectie overhemden uit biologisch katoen

Tholen - Bij Goodfuture is vanaf nu de nieuwe collectie duurzame overhemden van het Zweedse merk Cottover verkrijgbaar. De collectie is leverbaar in meerdere effen kleuren, waaronder de zeer moderne denim-look. Van alle overhemden is een dames-, heren- en slimfitvariant beschikbaar. "Wij richten ons op bedrijven die van duurzame bedrijfskleding een vast onderdeel van hun MVO-beleid willen maken", vertelt Remco Dupuis namens het in Hardinxveld-Giessendam gevestigde bedrijf.

Hij geeft aan dat Cottover een merk is dat al langere tijd verkrijgbaar is bij Goodfuture. "Dit merk richt zich volledig op de productie van kleding die gemaakt is van biologische katoen. En wanneer ze polyester in de kleding verwerken, gaat het om hergebruikt PET."

De overhemden voor zowel dames als heren zijn geproduceerd uit 100% biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd) en voorzien van het Fairtrade keurmerk. Er is tevens een slimfit variant voor mannen beschikbaar. Het is ook mogelijk om een logo op de overhemden aan te brengen. "Dit kan door middel van bedrukking of borduring. Indien gewenst kunnen wij ook het Fair Workwear-logo op de mouw aanbrengen. Hiermee kunnen bedrijven goed zichtbaar maken dat er gekozen is voor duurzame bedrijfskleding. Dit heeft een dubbele werking: het heeft niet alleen impact op bezoekers, klanten en gasten. We merken namelijk dat het ook de bewustwording onder de medewerkers vergroot."

Goodfuture heeft als doel om zoveel mogelijk bedrijven aan te zetten tot verduurzaming van het bedrijfskledingpakket. Remco is er van overtuigd dat deze nieuwe collectie duurzame overhemden hieraan bij kan dragen. "Deze collectie is echt voor allerlei bedrijven geschikt. De overhemden kunnen bijvoorbeeld in de horeca gedragen worden, maar ook door werknemers van onderhouds- en servicebedrijven. Of in de logistiek. Ook doen wij veel zaken in de vrijetijdssector, daarin passen deze overhemden ook prima."

Voor meer informatie:

Remco Dupuis
Goodfuture (fair workwear)
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam
085 0477930 
remco.dupuis@goodfuture.nl  
www.goodfuture.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.