In het faillissement van Saint Basics B.V. zet de curator Ruud Brunninkhuis het bedrijf van Saint Basics nog tijdelijk voorlopig voort. Concreet betekent dit dat nog tot en met 15 december 2023 alle artikelen met 50% korting via saintbasics.com kunnen worden besteld.

Faillissement
De Rechtbank Den Haag heeft op dinsdag 21 november 2023 het faillissement uitgesproken van Saint Basics B.V. Ruud Brunninkhuis, advocaat bij Buren, is in dit faillissement als curator aangesteld.

Saint Basics B.V.
Saint Basics houdt zich via haar webshop saintbasics.com bezig met het verkopen van duurzame basics, waaronder ondergoed, T-shirts en yoga kleding voor mannen en vrouwen. Saint Basics is in 2010 begonnen als idealistisch alternatief voor milieuvervuilende fast fashion. Saint Basics werkte samen met een Portugese producent die de producten op een milieu- en mensvriendelijke manier produceerde. De producten van Saint Basics bestaan uit Tencel-eucalyptus waardoor de basics 95% meer milieuvriendelijker zijn. Saint Basics heeft een groot bereik onder bewuste consumenten in Nederland, Belgi├ź, Duitsland en de rest van de Europese Unie.

Gevolgen voor schuldeisers en leveranciers
Schuldeisers van Saint Basics B.V. kunnen hun vordering(en) bij de curator indienen. Dat kan via de speciaal daartoe ingerichte faillissementspagina's onder 'Vordering indienen'. Deze pagina's kunnen hier gevonden worden. Via deze pagina's kunt u ook tips en onregelmatigheden met betrekking tot het faillissement melden. Ook treft u daar antwoorden aan op veelgestelde vragen (FAQ).

Verder worden de posities van mogelijke zekerheidsgerechtigden, leveranciers met een goederenrechtelijke aanspraak, en andere crediteuren met mogelijke voorrechten onderzocht.

Faillissement volgen en informatie
Voor informatie wordt u verwezen naar de hierboven genoemde faillissementspagina's. Mocht u geïnteresseerd zijn in het verloop van deze faillissementen, dan kunt u via de knop 'Volg dit faillissement' het verdere verloop van het betreffende faillissement volgen. U krijgt dan de relevante faillissements-verslagen en andere publicaties, zodra beschikbaar, automatisch toegezonden op het door u aangegeven e-mailadres.

Voor meer informatie: www.saintbastics.com