Dit voorjaar staat bij bad- en beddengoed merk Yumeko in het teken van de natuur. Met haar lente collectie nodigt ze eenieder uit om de natuur vaker als inspiratiebron te omarmen. "Laat je verwonderen door de tekenen van het nieuwe seizoen, vind rust in de sereniteit van een frisse bries en laad jezelf op onder de zachte lentezon. Met de prints uit de collectie, ontworpen door kunstenares Maartje van den Noort, komt men helemaal in contact met Moeder Natuur. En, natuurlijk is ook ieder product van deze collectie met de grootst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier gemaakt", zo meldt het bedrijf.

"Slaap onder een print van wilde schermbloemen uit de nieuwe Bloom-collectie, ontworpen door Maartje van den Noort. Yumeko en Maartje delen niet alleen een passie voor de natuur, maar streven ook naar het creëren van een kalme sfeer. "Ik zoek rust in mijn tekeningen", deelt Maartje. Voor deze collectie heeft ze dit streven vertaald naar een rustgevende print met elegante vlierbloesems.

Het bed als kunstwerk
Het is niet de eerste keer dat het duurzame B corp beddengoedmerk en de kunstenares hun krachten bundelen. Eerder ontwikkelde Maartje al andere dessins voor Yumeko. "De Meadow-print en de de ‘Fields of’-collectie zijn inmiddels een favoriet. Voor de jonge dromers heeft Maartje twee prints ontworpen: een met hertjes en een met vosjes. Perfect om de kleintjes te verbinden met de natuur."

Voor meer informatie:
Yumeko
Herengracht 418 sous
1017 BZ Amsterdam
020 7549122
klantenservice@yumeko.nl
www.yumeko.nl