Donderdag geen Biojournaal

Bio-beurs 2020 van start

Tholen - In de IJsselhallen in Zwolle is de Bio-beurs van start gegaan. Na de officiële opening met het voorlezen van de Boerentroonrede verspreidden de bezoekers zich door de paden. Standhouders zijn dik tevreden, want het is 'hartstikke druk'.

Bio-productverkiezing 2020
Vanouds geldt de Bio-beurs natuurlijk als een weerzien tussen oude bekenden, maar er is ook genoeg nieuws te ontdekken. Hennep komt veelvuldig terug in allerlei producten, zoals thee en chocolade.

Later vandaag wordt bovendien bekend wie er naar huis gaat met de titel Biologisch product van 2020. Deelnemende bedrijven zorgen ervoor dat hun kanshebbers voor deze prijs goed naar voren komen in de stands. 

Michel Witmer van Groen Agro Control is er klaar voor! Hij staat op stand 382.

Tadaaaaaaaaaaaaa! Team OTC Organics!

Op bezoek bij Biojournaal
Ook het team van Biojournaal staat paraat. Door een last-minute verschuiving niet op een heel duidelijk standnummer, maar we zijn te vinden tussen stand 333 en 236. Daar kunt u het Handboek Bio ophalen. Ook als u iets nieuws te delen heeft of gewoon een gezellig praatje komt maken, zien we u vandaag of morgen graag verschijnen.


Daan, Lenneke en Arie staan en lopen vandaag op de beurs, morgen is ook Corline paraat.

 Bij de Triodos Bank staan genoeg teamleden klaar voor een praatje

Vrijdag fotoreportage
In verband met de Bio-beurs zal er op donderdag 23 januari geen Biojournaal verschijnen. Vrijdag 24 januari zijn we er weer met  de uitgebreide fotoreportage van de standhouders. Voor noviteiten die we echt niet mogen missen, kunt u natuurlijk altijd een mailtje sturen. 

Klik hier voor de standhouderslijst.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven