Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Strien introduceert drie varianten biologische botermopjes

"Het eerste koekje met 50% Fairtrade ingrediënten"

Tholen - Een biologisch koekje met 50% Fairtrade ingrediënten. Dit is één van de nieuwkomers in het aanbod van Banketbakkerij Van Strien. "Dit koekje met chocolade en fleur de sel is het eerste koekje met 50% Fairtrade ingrediënten. Alle chocolade die we in onze bakkerij gebruiken, is Fairtrade gecertificeerd, maar in dit koekje maken we het wel heel erg bont", vertelt Els van Strien van banketbakkerij uit Oud-Beijerland. De nieuwe koekjeslijn met biologische en Fairtrade botermopjes werd vorige week op de Natexpo in Parijs gepresenteerd.

De lijn bestaat uit drie varianten en ook de andere biologische mopjes, Amandel Dadel en Amandel Anijs, bevatten respectievelijk 31% en 20% Fairtrade ingrediënten. "Deze lijn hebben we ontwikkeld voor de bio-consument die echt wil genieten. Daar zit volgens ons nog een gat in de markt. De reacties zijn erg goed. De chocolade-variant zit tjokvol chocolade en is daarmee een must voor de liefhebbers. De Amandel Dadel is een allemansvriend en voor zover wij weten hebben we met de Amandel Anijs ook een uniek product in handen. Voor deze variant geldt uiteraard wel dat je echt van anijs moet houden om dit koekje te kunnen waarderen", zo licht Els toe.

Een aantal maanden geleden heeft Van Strien de huisstijl van de verpakkingen van ambachtelijke koekjes veranderd. "We hebben de verpakking in een nieuw jasje gestoken. Deze sluit nu beter aan bij waar wij als familiebedrijf voor staan. Door een mix van sprekende, warme kleuren, klassieke details en authentieke beelden stralen de verpakkingen uit waar Banketbakkerij Van Strien voor staat: de warmte van een lange familietraditie en de liefde voor het ambacht van koekjes bakken", aldus Els.

Voor meer informatie:

Els van Strien
Banketbakkerij van Strien
Simon Stevinstraat 3
3261 MG Oud-Beijerland
0186 626326
els@koekjes.nl  
www.koekjes.nl