Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Op korte termijn openen twee locaties in nieuwe vorm"

Vernieuwde formule Le Perron geschikt voor drukke locaties

Le Perron, het Nederlandse concept gespecialiseerd in ambachtelijk brood, heeft zich op meerdere plekken in binnensteden jarenlang bewezen. Albron heeft een stevige impuls aan het concept van de bakkerijformule gegeven, met een belangrijke innovatieslag op alle fronten. De hele keten is bij deze innovatieslag betrokken en het is gebaseerd op 'best practices' uit de (inter)nationale high traffic-markt. Hiermee is het concept volledig up-to-date en in de nieuwe vorm is het ambachtelijke aanbod uitermate goed geschikt voor het snelle serviceniveau in shopping centers, outlet centers en op drukke vervoersknooppunten.

Met Le Perron maakt Albron een substantiële beweging naar de veranderende behoeften en verlangens van bestaande en nieuwe doelgroepen. Waar het huidige concept is gepositioneerd als efficiënt en functioneel enerzijds en toegankelijk en alledaags anderzijds, is er nu volop ruimte voor een scherpere positie in een domein waarin beleving, trends, storytelling, comfort en ontspanning een belangrijke rol spelen. 

Sjacco Nel, CEO van Market Food Group: "We hebben in Albron een partner gevonden die als sterke operator ook heel veel waarde toevoegt door ruime expertise in te brengen op het gebeid van customer experience en conceptontwikkeling. Zo is het concept Le Perron met een lange termijn visie en een innovatieve ontwikkeling klaar gemaakt voor de toekomst. We zijn er enorm trots op dat er op korte termijn al twee locaties in deze nieuwe vorm gaan openen."

Ernest van de Voort, Manager Marketing & Business Development bij Albron: "Samen met Market Food Group hebben we het concept Le Perron verder ontwikkeld. Alle facetten die bestaande en toekomstige bezoekers belangrijk vinden, hebben een duidelijke en samenhangende vertaling gevonden in de innovatie van het bakkerijconcept Le Perron. Hiermee kunnen we nog meer waarde toevoegen aan de beleving van bezoekers van shopping centers, outlet centers en op drukke vervoersknooppunten. De Market Food Group en Albron hebben hier echt krachten gebundeld."

De laatste jaren heeft Albron flink geïnvesteerd in de uitbreiding van haar conceptportfolio met zelf ontwikkelde foodconcepten en daarnaast met licenties met bestaande aantrekkelijke 'street brands' zoals onder andere Starbucks, Anne& Max en Le Perron. De twee eerste vestigingen van Le Perron openen binnenkort en er volgen er meer.

Voor meer informatie: www.leperron.nl 

Publicatiedatum: