Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tijdbesparend bio-brood voor de horeca

Tholen - Bakkerij Carl Siegert in Harmelen bakt sinds dit jaar de Quadrino's Maxi. Met dit brood kunnen horecamedewerkers in een paar simpele stappen meerdere belegde broodjes tegelijk maken. Ze kunnen de Quadrino's Maxi dwars doorsnijden, in één keer beleggen en vervolgens eenvoudig in 4 of 8 gelijke hoeken snijden. "De Quadrino's Maxi zijn ideaal voor horecabedrijven die een tekort aan personeel hebben of weinig tijd hebben. De Quadrino's Maxi zijn uitsluitend te verkrijgen via de horecagroothandel", vertelt eigenaar Carl Siegert.

De vijf stappen in beeld. 

Het gaat om een luchtig biologisch desembrood van 450 gram. Het brood is verrijkt met lijnzaad, zonnebloempitten en sesamzaad. De broden zijn verkrijgbaar in bruin en wit en hoeven slechts 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius.

Een zomerse Quadrino met gegrilde aubergine, geitenkaas en honing. 

Op Linkedin plaatste eigenaar Carl Siegert onlangs een inspiratievideo over dit tijdbesparende product. Hierin is te zien dat er volop gevarieerd kan worden met het beleggen van de Quadrino's Maxi. Hierop volgden diverse enthousiaste reacties. Food Professional Peer Melkert zegt bijvoorbeeld: "Gemak en snelheid dient de medewerkers... en de manager zijn verkoopcijfers. Top Carl." Patrick Roozemond noemt het een heerlijk en efficiënt idee.

Voor meer informatie:

Corry Luyendijk
Bakkerij Carl Siegert sinds 1891 B.V.
Techniekweg 11
3481 MK Harmelen
0348 441887
corry@carlsiegert.com   
www.carlsiegert.com