Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Monique van der Meer-Ruhe, Florentin:

"Koriander, kalonji-zaden en knoflook geven extra smaak aan onze mini naan"

Tholen - Het mini naanbrood van Florentin is nu onder andere verkrijgbaar bij Udea. Monique van der Meer-Ruhe geeft aan dat dit Indiase 'flatbread' op vele manieren te gebruiken en te combineren is. "Je kunt het naanbrood vullen of in kleine stukjes snijden en dan gebruiken om te dippen. En wat te denken van mini-naanpizza's?" Ze heeft het naanbrood de afgelopen maanden op verschillende beurzen en evenementen laten proeven. "De reacties zijn erg positief. Eigenlijk is vrijwel iedereen die het proeft er weg van."

Monique vermoedt dat dit mede komt doordat het naanbrood dankzij de toevoeging van aromatische zaden smaakvoller is dan de gewone pitabroodjes. "In ons naanbrood is een mix van knoflook-, koriander en kalonji-zaden terug te vinden. Het brood bevat 62% biologisch tarwemeel en wordt gebakken in een traditionele met baksteen beklede oven. Dit geeft het brood een smaakvolle korst."

Een consumentenverpakking bevat 4 mini naanbroodjes en een omdoos bevat 6 verpakkingen. Het mini naanbrood heeft een shelf-life van 70 dagen.

Voor meer informatie:

Monique van der Meer-Ruhe
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
0297 760462
[email protected]  
www.florentin-bio.com