Ontdek o.a. ecotuin Voedseltuin Rotterdam tijdens de

Velt-ecotuindagen: zaterdag 1 juni in meer dan 200 tuinen

Op 1 juni aanstaande zet Voedseltuin Rotterdam de poorten open tijdens de Velt-ecotuindagen. Je kunt dan in de tuin ontdekken wat ecologisch tuinieren inhoudt. Tussen 10:00 uur en 16:00 uur is iedereen welkom die meer wil weten over hoe je een gezonde, eetbare en diervriendelijke tuin kunt inrichten en beheren op een ecologische manier.

Het eerste weekend van juni is altijd hét weekend van eco-inspiratie bij Velt. Je kunt dan gratis meer dan 200 tuinen in Vlaanderen en Nederland bezoeken. In de Voedseltuin Rotterdam vind je een grote moestuin, waar met veel vrijwilligers groente wordt gekweekt voor mensen met een kleine portemonnee. Wie dat wil, kan een rondleiding volgen of zelf op ontdekking gaan in de tuin. 

Tuineigenaars delen hun tips en trucs met bezoekers, zodat je kunt leren hoe je, zonder gebruik van pesticiden en kunstmest, tuiniert met respect voor plant en dier.

Voor meer informatie:

www.velt.nu/ecotuindagen

 

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.