Biologische natuurdesem bakkerij geopend in Ede

Waar voorheen juwelier Arend Schipper gevestigd was, aan de Veenderweg 79 te Ede, heeft op 26 februari natuurdesem Bakkerij Goedbrood zijn deuren geopend.

"Brood dat met slechts enkele basis ingrediënten, vakkennis en liefde, vers wordt gemalen, verwerkt, en gebakken in onze eigen bakkerij.
Vier dagen in de week ligt er heerlijk vers volkoren desembrood op de planken. We zijn biologische gecertificeerd, waarmee we met recht kunnen zeggen dat we puur natuurlijke producten maken.
In de winkel is de molen te zien waarmee we dagelijks vers meel malen voor ons brood. Naast brood hebben we ook zoetigheden zoals gebak en koeken, maar ook hartig broodbeleg en saucijzenbroodjes.
De bakkerij is nog volop in ontwikkeling, het assortiment zal dagelijks verder uitbreiden," aldus Roel Jansen.

Voor meer informatie:

Bakkerij Goedbrood
Veenderweg 79
6713 AD Ede
0318 - 207 020
info@bakkerijgoedbrood.nl
www.bakkerijgoedbrood.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven