Jacqueline Poppe:

“Hal 5 BIOFACH is uitgegroeid tot een groot Hollands feest”

Tholen - Er staan dit jaar meer dan 120 Nederlandse exposanten op de BIOFACH. Net als eerdere jaren is Jacqueline Poppe van Beech Business Promotion ook dit jaar voor de Nederlandse exposanten het contacpersoon voor de NürnbergMesse. De Nederlanders vullen dit keer 120 vierkante meter meer van de beursvloer dan vorig jaar. "Ik heb weer geprobeerd om iedereen te plaatsen, maar vanwege de wachtlijst heb ik toch vaak nee moeten verkopen. Dat is heel pijnlijk. Ik kijk weer erg uit naar de beurs. Zo is hal 5 inmiddels uitgegroeid tot een groot Hollands feest, met het paviljoen en veel Nederlandse exposanten die daar omheen staan. Het Holland Paviljoen is anders van opzet dit jaar, waardoor er meer bedrijven op passen."

De wachtlijsten groeien volgens Jacqueline nog elk jaar. "Over de hele BIOFACH gezien kampen we met enorme wachtlijsten. Zo hebben we meer dan 200 bedrijven niet kunnen plaatsen. De inschrijving voor de wachtlijst is eind juli al gestopt. We willen de exposanten een kwalitatief goede plek kunnen geven, daarom moeten we op een gegeven moment een halt toe roepen aan het aantal inschrijvingen", vertelt Jacqueline.

Ze hoopt dat er meer ruimte komt in de toekomst. "Volgend jaar komt er waarschijnlijk een nieuwe hal bij. En ik weet zeker dat het daar niet bij zal blijven, biologisch is immers zo groeiende. Al met al blijft het binnen de NürnbergMesse volop in beweging en dat houdt het ook leuk. Ook gaan we er dit jaar vanuit dat we het bezoekersrecord weer gaan verbreken."

Voor meer informatie:

jacqueline@beechbp.nl
www.biofach.de

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven