Rineke Dijkinga en Bakkerij Verbeek

Herintroductie Naakte Haver Brood

Alle begin is niet altijd gemakkelijk. "De introductie van mijn naakte haverbrood een paar maanden geleden was zo iets. Zelfs voor een ervaren bakkerij als Verbeek was het geen gemakkelijke opgave om een brood van haverkorrels te bakken", aldus Rineke Dijkinga. "Hoewel het brood er robuust uit zag, bleek de structuur niet goed en was het moeilijk snijdbaar. Dat was een flinke teleurstelling voor iedereen.""Toch waren zowel Bakkerij Verbeek als ik ervan overtuigd dat het moest lukken. En met eindeloos geduld, aandacht, opnieuw bakken en zorgvuldig gadeslaan, is het bakkerij Verbeek toch gelukt! Een super voedzaam, goed te snijden brood, met de smeuïge bite van ouderwets roggebrood. Over smaak valt natuurlijk nooit te twisten... maar ik vind het echt ongelooflijk lekker: de bite en die pure smaak van naakte haver! Wij zijn klaar voor de herintroductie van ons naakte haverbrood!"

Het Naakte haver brood is te bestellen bij natuurvoedingswinkels die dit brood afnemen van Bakkerij Verbeek. Het Naakte haverbrood is (nog) niet verkrijgbaar in een webshop. 

Voor meer informatie:

Rineke Dijkinga Foods
Borgerschapenweg 8
9551 XD Sellingen
085-0653490
info@wvhe.nl  
www.rinekedijkinga.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.