Van Nature bestaat vier jaar

Van Nature is een winkel die biologische kleding en andere duurzame producten verkoopt. Het heeft, met een oppervlak van 500 vierkante meter, een groot assortiment duurzame kleding.

Bijna vier jaar geleden startte de winkel als een soort pilotproject. In de jaren die volgden is er veel ontwikkeld en bijgestuurd. Dat heeft geresulteerd in een concept dat staat als een huis. “‘Schone kleren’, biologisch en fairtrade, worden voor een groeiende groep mensen gemeengoed”, zegt Rudie Wijnen, mede-eigenaar van Van Nature. “Maar het aanbod is in Nederland nog zeer beperkt. Veel belangstellenden kopen hun kleding nu nog online, o.a. in Duitsland, waar de markt voor deze ‘schone kleren’ al verder ontwikkeld is.”

Van Nature verkoopt een diversiteit aan producten. Van Waka-Waka-lampen tot Klean Kanteen flessen en van verantwoord speelgoed tot duurzame cosmetica. Het warenhuis specialiseert zich echter vooral in duurzame kleding. Zo vind je in de rekken de vrolijke damesmode van Froy& Dind en King Louie, stijlvolle herenkleding van Armed Angels, spijkerbroeken van Kings of Indigo en Kuyichi en heerlijk warme ondermode van Engel. Naast de bekende merken heeft Van Nature inmiddels ook een eigen kledinglijn, met biologische basics voor iedereen. De oprichters zijn blij met de ontwikkelingen. “Het gaat ons niet om meer-meer-meer. We zijn vooral blij dat steeds meer mensen duurzame producten belangrijk vinden.”

Voor meer informatie:
Van Nature Nijmegen
Burchtstraat 126
6511 RK Nijmegen
www.vannature-nijmegen.nl 
www.facebook.com/VanNatureNijmegen  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.