Nieuw T-shirtmerk: Jean de Gand

"Wij produceren alleen kledingstukken die mensen écht willen"

Jean de Gand is een nieuw T-shirtmerk met frisse designs van Gentse grafische ontwerpers. De fairwear T-shirts van biologisch katoen worden in een Gents atelier bedrukt. Dit gebeurt met ecologische inkt zodra de klant een bestelling geplaatst heeft. Op de website staat nog meer informatie over het merk. "Bijna alle modemerken produceren eerst en proberen daarna te verkopen. Soms lukt dat prima, maar andere keren blijven ze zitten met bergen onverkochte stuks. Zoals H&M onlangs, dat voor 4 miljard euro kleren niet verkocht kreeg. Dat kan slimmer. Bij Jean de Gand worden T-shirts pas aangekocht en bedrukt zodra ze zijn besteld. Ongeveer 7 dagen later vallen ze al bij jou in de bus. Zo produceren we alleen kledingstukken die mensen écht willen."

De T-shirts dragen allen het officiële label van de Fair Wear Foundation en zijn gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen.

Kijk voor meer informatie op www.jeandegand.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.