Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Details GO! Organic Festival zijn bekendgemaakt

De eerste sponsoren zijn bevestigd en al vele grote merken hebben stands geboekt: het nieuwe GO! Organic Festival, dat op 8 en 9 september plaats zal vinden in Battersea Park in Londen, lijkt één van de belangrijkste nieuwe initiatieven te worden voor de groeiende biologische sector in het VK, zo zegt organisator Diversified Communications

Abel & Cole, Clearspring, Crazy Jack,Tarrantella, Pukka, Helen Browning's Organic, Wyld Wood Organic en G's Fresh zijn al bevestigd als sponsoren van het evenement en de komende weken zullen nog meer sponsoren bekend gemaakt worden. De inschrijving op stands gaat ook uitstekend en de exposantenlijst bestaat inmiddels uit onder andere Organico, Infinity Foods, GodminsterCheese, Greenfibres, Natracare, Green People, G&G Vitamins, Yogi Teas,Motion Nutrition, Woodland Trust, London & Scottish en Vintage Roots.

"We hebben al fantastische reacties op dit ambitieuze initiatief gekregen en krijgen steun vanuit de hele biologische sector", zegt Amanda Thackray, sales manager bij het evenement. "Het wordt een geweldig evenement, met een uitstekende line-up, waaronder topbands als The Hoosiers en The Magic Numbers op het grote podium, tv-persoonlijkheden als Jonathan Dimbleby, Simon King, Janey Lee Grace en entertainer Mr. Bloom. Daarnaast zijn enkele van het 's lands meest bekende chefs aanwezig in de Organic Kitchen. Voeg hierbij nog bijzondere activiteiten toe, zoals Meet the Farmer, circus acts, een gratis kermis, een kinderboerderij, workshops, een Biologisch Bierfestival en je begrijpt dat dit een ontzettend bijzonder evenement gaat worden." 

Het evenement is onderdeel van de Organic September vieringen en wordt gesteund door de Soil Association en de Organic Trade Board.

De voorverkoop van kaarten via de website is begonnen. Tickets voor volwassen kosten £29, voor kinderen £15 en een gezinskaart voor vier personen is beschikbaar voor £68.

Voor meer informatie: www.goorganicfestival.co.uk
Publicatiedatum: