'De Aarde is van iedereen': ode aan Stichting Grondbeheer

1 en 4 november: Storytelling Festival 2017

De komende week staat Amsterdam in het teken van het Storytellingfestival. In monumentale panden en publieke ruimtes zetten verhalenvertellers je aan het denken met sprookjes en waargebeurde verhalen. 

Onder de titel 'De Aarde is van iedereen' brengt Verteltheater de Wisseling een ode aan Stichting Grondbeheer. Acteur Kees Scholten van het VolksOperahuis (woensdagvoorstelling) en Sahand Sahebdivani (zaterdagvoorstellingen) kruipen in de huid van Indianenopperhoofd Seattle en laten zijn beroemde toespraak horen. Biodynamische boer en verhalenverteller David Borghouts brengt zijn spannende ervaringsverhaal van hoe hij als koeienboer op vrijgemaakte grond van Stichting Grondbeheer is terechtgekomen. Marjan Boontjes neemt je mee naar een Afrikaans scheppingsverhaal met Ierse harp door Inge Siezenga. Ontvangst met biodynamisch sap en lekkers.

Gezonde voedingsbodem: bron van voeding

Galerie Theater De Wisseling brengt tijdens het Storytelling Festval 2017 een ode aan Stichting Grondbeheer met het kunst- en vertelproject 'De aarde is van iedereen'. Stichting Grondbeheer zorgt dat biodynamische landbouwgrond in goede handen blijft. Het behoud van gezonde landbouwgrond is van levensbelang: het is de bron van ons voedsel. De indianen dachten zeven generaties vooruit bij beslissingen. Grondbeheer garandeert bodemvruchtbaarheid voor minstens zeven generaties na ons. 

Er zijn drie voorstellingen:
  • Woensdagmiddag 1 november van 15:30 tot 17:30 uur;
  • Zaterdagmiddag 4 november van 15:30 tot 17:30 uur;
  • Zaterdagavond 4 november van 20:00 tot 22:00 uur.


Voor meer informatie: www.storytellingfestival.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.