Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afbakbroodjes en baguettes nieuw merk Slooow in het schap

Pandriks Bake Off en haar zusterbedrijf Bio Breadness uit Duitsland presenteren het nieuwe consumentenmerk Slooow. Slooow voert onder dit merk steenoven gebakken biologische broodproducten. De producten worden verpakt in een zuurstofarme verpakking met een houdbaarheid van maximaal 60 dagen en kunnen in elke huishoudelijke oven in 8 tot 10 minuten afgebakken worden. Vanaf september 2017 zijn de eerste Slooow producten op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Er wordt afgetrapt met vijf soorten: een meergranen baguette, een witte baguette, ciabattabroodjes, rusti tarwe volkoren en pompoenbroodjes.Tijd belangrijkste ingrediënt

Tijd is het belangrijkste ingrediënt van Slooow, zoals de merknaam al suggereert. Veel brood uit supermarkten of bakkerijen zijn binnen 2 tot 3 uur geproduceerd, dikwijls met procesversnellers, e-nummers en andere toevoegingen. Slooow kiest er bewust voor om de natuur haar werk te laten doen, en de producten krijgen de tijd om te rijzen. Alle producten zijn meer dan 24 uur onderweg en worden gebakken op een stenen oven.

Hele supply chain in eigen beheer

"Wij houden van brood dat smaakt als puur brood. De broden zijn bereid met biologische ingrediënten afkomstig van onze eigen molen en contractteelt. Slooow voert biologische brood producten onder haar merk, waarvan de gehele supply chain in eigen beheer is en compleet transparant", benadrukt Peter van den Berg, CEO Pandriks Group. Alle broden zijn bereid met desem."

Recent uitgebreid

Pandriks & Bio Breadness Pandriks Bake Off is sinds 2012 actief in de bake off markt in diverse Europese landen. Per 1 november 2016 heeft Pandriks de Duitse bio-bakkerij Gutes Gut Gebacken (GGG), inmiddels bekend onder de nieuwe naam: Bio Breadness, en meelproducent Sauer Mühle overgenomen van W-E-G Stiftung & Co. Sinds deze overname heeft de Pandriks Group haar assortiment uit kunnen breiden met biologische bake off producten, toast brood en nu ook zuurstofarmverpakte broden onder de merknaam Slooow.

Voor meer informatie:
www.pandriks.com
www.bio-breadness.com
www.slooow.nl
Publicatiedatum: