Vernieuwd: kiembrood in 6 soorten
Kiembrood, ook wel Essener brood genoemd, is een voedzaam brood dat wordt gemaakt zonder gist of zuurdesem. Dit betekent dat het brood echt alleen bestaat uit granen en water. Kiembrood wordt gemaakt door tarwe, rogge of spelt 2 tot 3 dagen te laten kiemen in water. Daarna wordt het geheel vermalen tot deeg. Dit wordt op lage temperatuur (110°C-130°C) in de oven gebakken. Zo ontstaat een stevig en compact broodje dat heerlijk authentiek smaakt.Kiembrood is langzaam de wereld aan het veroveren. De gezondheidsbewuste consument is er gek op, want is het alternatief voor mensen die van puur brood houden en gist of zuurdesem willen mijden.
Nieuw: Glutenvrij rijstbrood in 2 soorten
Veel mensen vinden het moeilijk om lekker glutenvrij brood te vinden. Daarom ging TerraSana op zoek naar brood voor mensen met een glutenvrij dieet. Het nieuwe, glutenvrije rijstbrood is gemaakt van rijst, maar bevat ook unieke ingrediënten als gierst, maïsgrutten en lupine. Qua vorm en structuur lijkt rijstbrood het meest op roggebrood, de smaak is alleen wat neutraler. Rijstbrood is verkrijgbaar in twee unieke soorten: met lijn- en chiazaad of met topinamboer (aardpeer).Vernieuwd: traditioneel roggebrood in 3 soorten
De pure roggebroden van TerraSana bevatten alleen granen, water, zeezout en gist. Er zit geen tarwe in verstopt en wordt geheel volgens traditioneel recept gemaakt. Het is een voedzaam oerbrood en biedt een mooi alternatief voor mensen die geen tarwe willen eten.Verkrijgbaarheid
Alle soorten zijn per direct leverbaar in nieuwe look.De derde roggebroodvariant, met spelt.
Voor meer informatie:
T: 0172 503333
info@terrasana.nl