21 mei: Food & Health Festival in Heythuysen

Natuurwinkel Het Natuurhoekje organiseert op 21 mei 2017 een groot Food & Health Festival in de tuinen van De Vlindertuin te Heythuysen. Dit jaar tonen 40 deelnemers hun aanbod. Een tuin staat geheel in het teken van diverse therapie├źn: healing, voedingsdeskundige, mindfulness, zielscoach, voetreflex, cranio sacraal, homeopathie, enzovoorts. Een aantal van deze deelnemers geeft ook nog een lezing in het binnengedeelte. Ook vinden er op deze dag tweemaal yoga demo's plaats.

In de andere tuin staan deelnemers uit de voedingsmiddelenindustrie. Daar staat ook de live kok, waar men gerechtjes kan proeven. TerraSana toont bijvoorbeeld hoe men sushi kan maken. Het Natuurhoekje zelf staat er met een aanbod in kaas, groenten en fruit, noten en zuidvruchten. Hier is ook het foodplein gerealiseerd waar men kan genieten van een kop koffie of thee. Bij bakker Zonnemaire kan men koek kopen voor bij de koffie of thee onder muzikale begeleiding. Het is een dag vol proeven en beleven. Tevens zijn er een aantal deelnemers die verder kunnen informeren op het gebied van supplementen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Clown Tallie zal volop ballondieren maken en aan de kraam kunnen kinderen een mooie kleurplaat kleuren en deze inleveren om een prijs te winnen.

Waar: De Vlindertuin, St Antoniusstraat 45, 6093GB Heythuysen
Datum: 21 mei
Tijdstip: 11.00 tot 16.00 uur
Entree: Gratis

Voor meer informatie: www.hetnatuurhoekje.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven