Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jacqueline Poppe:

"Goede hoop op meer ruimte voor Nederlanders op BIOFACH 2018"

Tholen - Een topbeurs, zo omschrijft Jacqueline Poppe van Beech Business Promotion de BIOFACH 2017. De beurs werd van 15 tot en met 18 februari in Neurenberg gehouden. Ze kijkt nu al vooruit naar de volgende editie. "Ik kan momenteel nog niks beloven, maar ik heb heel goede hoop op meer ruimte voor de Nederlandse exposanten op de BIOFACH 2018. Eind maart gaan we iedereen weer aanschrijven, maar pas later dit jaar krijg ik meer zicht op de mogelijkheden. In ieder geval komen er in 2018 twee hallen bij, hal 4A en hal 8. Hal 4A is voor de internationale deelnames, hal 8 voor de Duitse markt. Ik ga ervan uit dat we in 2018 wel beter aan de wensen van de deelnemers tegemoet kunnen komen, maar ik kan nog niet zeggen waar ik ruimte krijg en of dit voldoende zal zijn voor de enorme aanvraag."

Jacqueline is al geruime tijd de contactpersoon voor de Nederlandse exposanten van de NürnbergMesse. Ze werkt voor verschillende beurzen, maar de BIOFACH heeft echt iets speciaals, geeft ze aan. "De BIOFACH is een unieke beurs waarbij ik voor álle deelnemers druk in de weer ben; andere beurzen zijn toch vaak iets afstandelijker, zakelijker. Hier ken ik de exposanten allemaal persoonlijk, het voelt echt als een warm dekentje wanneer ik daar rondloop."


Foto: NürnbergMesse.

Zoals ze in de voorbeschouwing al aangaf hebben veel oud-deelnemers die geen plek meer konden bemachtigen een bezoek gebracht aan de beurs. De bedrijven op de wachtlijst adviseerde Jacqueline om de beurs dan zelf maar te bezoeken. "We hebben veel bedrijven geadviseerd om de beurs gewoon te bezoeken. Er is bijvoorbeeld een internationale matchmaking voor bedrijven georganiseerd door Enterprise Europe. Die was heel succesvol. Daar kon men al goede internationale contacten opdoen in aanloop naar een zelfstandige deelname in de toekomst. Veel deelnemers concludeerden daarna dan ook dat ze volgend jaar zelf op de beurs willen gaan staan."

Tijdens de editie van 2017 is het bezoekersrecord van vorig jaar verbroken. Er kwamen meer dan 50.000 bezoekers op de beurs af. Vorig jaar bleef de teller staan op zo'n 48.000. "Op de beursvloer was het ook goed merkbaar dat het drukker dan ooit was. Het was echt dringen in de gangpaden. Al met al kijk ik dus met een zeer tevreden gevoel terug op de beurs. Het was top."

Voor meer informatie:
jacqueline@beechbp.nl
www.biofach.de