Kwart meer bezoekers voor Nordic Organic Food Fair 2016

De laatste editie van de Nordic Organic Food Fair (NOFF) mocht rekenen op 4912 bezoekers. MalmöMässan in Zweden vormde het decor voor de internationale biosector, waar kopers, verkopers, groothandelaren en distributeurs uit verschillende sectoren op af kwamen. Vertegenwoordigers van meer dan 2000 bedrijven (uit 68 landen) betraden het tweedaagse evenement.Directrice Anne Seeberg: "De honger naar biologische en natuurlijke producten is nog lang niet gestild en wordt alsmaar groter. Wat een fantastisch enthousiasme op de beursvloer dit jaar. Veel exposanten hebben aangegeven grote orders binnen te hebben gehaald. Het is bijzonder hoe de Nordic Organic Food Fair het belang van de biologische sector heeft weten te onderstrepen. We zijn dan ook verheugd om mee te kunnen delen dat het bezoekersaantal met 25 procent is toegenomen."

400 exposanten verwacht in 2017

Ook het aantal exposanten nam behoorlijk toe dit jaar: 13 procent met in totaal 375 verschillende bedrijven. Diversified Communications UK, de organisatie achter de NOFF, verwacht tijdens de eerstvolgende editie meer dan 400 exposanten te mogen verwelkomen. Ook een aantal landen- en/of sectorblokken zullen terugkeren, zoals: KRAV, Organic Denmark, Italië, Duitsland, Nederland en de Baltische staten.

Biojournaal was op het event aanwezig en maakte een fotoreportage.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.