Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Le Perron toont ambachtelijke broden op AGF Detail

Le Perron staat voor het eerst op AGF Detail in Houten, dat op 27 en 28 september 2016 plaatsvindt. Sinds de tachtiger jaren staat de 'boulangerie traditionnelle' bekend om haar uitgebreide assortiment biologisch brood en banket. Ambachtelijke en pure producten die elk uur vers uit de oven komen. Dino Lobbes van Le Perron: "Onze recepten komen vanuit de hele wereld. We hebben authentiek zuurdesem brood en croissants uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Engeland, luchtige ciabatta uit Italië en de lekkerste scones uit Engeland. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt geborgd door het EKO-keurmerk. Alleen het beste vinden wij goed genoeg."



Lobbes: "Mensen doen steeds minder boodschappen voor de hele week en kopen steeds vaker vers eten voor 1 of 2 dagen. En dat doen ze het liefst op één en hetzelfde adres. Steeds meer winkels spelen hierop in door meer dan alleen hun standaardproducten te verkopen. De shop-in-shop formules van Le Perron bieden hier perfecte kansen. De winkeliers genereren extra omzet zonder extra zorgen. Le Perron ontwikkelt niet alleen het concept, maar zorgt ook voor de communicatie en marketing tot aan de inkoop van het assortiment. Veel ondernemers weten dit niet en daarom presenteren wij ons heel graag aan alle versspecialisten die AGF Detail bezoeken."

Voor meer informatie: www.leperron.nl
Publicatiedatum: