Kersttrui tegen kerstkledingkeuzestress

Tijdens - wellicht - de laatste hittegolf van 2016 presenteert kledingmerk Appelkruimel&Fris de kersttrui. Deze kersttrui is tot 20 oktober slechts via pre-order te bestellen en dient om kerstkledingkeuzestress te voorkomen. Met de opbrengst van de verkoop organiseert Appelkruimel&Fris een feestelijk kerstdiner voor de bakkers van Iambe.

Mede-oprichter Sarah Milo: "Eindelijk weet ik wat ik met kerst aan ga trekken, nu kan ik me tot die tijd met andere zaken bezig houden."
 

De Kersttrui

Het is niet eenvoudig voor kerst met een goede outfit op de proppen te komen. Appelkruimel&Fris - een kledingmerk dat de ballen verstand heeft van kerstmode - heeft daarom tijdens een sparsessie besloten vroeg te pieken om stress te voorkomen en nu al de limited edition Appelkruimel&Fris kersttrui te presenteren!De kersttrui is vanaf 9 september tot en met 20 oktober via pre-order te bestellen via de webshop van Appelkruimel&Fris. De trui kost 49,94 euro en wordt in november geleverd.

Kerstdiner voor bakkerij Iambe

De opbrengst van deze actie gaat naar een kerstdiner voor de medewerkers van bakkerij Iambe. Het brood van Iambe is niet alleen super lekker en biologisch, maar wordt gebakken en verkocht door mensen met een verstandelijke beperking, onder begeleiding van professionele bakkers. Appelkruimel&Fris vindt dat er deze kerst wel eens voor hen gebakken mag worden. Het diner vindt plaats in de tweede week van januari. Alle 40 medewerkers van Iambe worden hiervoor uitgenodigd.

Biologisch

De trui is gemaakt van 100% organic en Fairtrade katoen. Eerlijk dus. De truien worden gemaakt in India, waarna de opdruk er in Amsterdam-Noord op wordt gezeefdrukt. Dit gebeurt bij milieuvriendelijke drukkerij Superette, en de opdruk bestaat uit bio-inkt op waterbasis.

Appelkruimel&Fris

Appelkruimel&Fris is een ludiek kledingmerk dat het hyperbewuste modebeeld aan de kaak stelt en met humor en zelfspot een tegengeluid vormt tegen de huidige onrealistische schoonheidsidealen.
 
Appelkruimel&Fris wordt onder andere verkocht bij Holtbar in Groningen, Charlie+Mary in Amsterdam en de winkels van bakkerij Iambe.

Voor meer informatie: www.appelkruimel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.