Online aanmelden kan nu

Biologische Velddag: woensdag 22 juni

Woensdag 22 juni is de Biologische Velddag gepland. Proefvelden, demonstraties, veldpresentaties met machines en marktkramen en veldworkshops zijn het decor van de Biologische Velddag. Inmiddels niet alleen een ontmoetingsplek voor de plantaardige biologische sector maar ook voor de veehouderij is er een inhoudelijk inspirerend programma. Na het succes van afgelopen jaar zal de dag wederom eindigen met een Bourgondische warme maaltijd rondom het houtvuur.

Na de goede opkomst van het afgelopen jaar wordt wederom voor (melk)veehouders samen met Agrifirm in de ochtend een symposium gehouden.

Omschakelcafé

Op de velddag wordt een 'omschakelcafe' ingericht en bent u als bedrijf welkom hieraan deel te nemen. Om 16:00 uur is er een veldpresentatie 'omschakeling' waarin bedrijven de mogelijkheid krijgen zich kort te presenteren en tonen wat ze geïnteresseerden te bieden hebben.

Bezoekers zijn welkom, aanmelden specifiek voor de velddag is niet nodig. Bedrijven worden uitgenodigd samen met het organiserend team een bijdrage te leveren aan een geslaagde velddag.Meld je nu aan

Deelname kan via een deelname pakket waaronder een marktkraam, veldpresentatie, demonstratie en/of sponsoring via: www.biologischevelddag.nl. Hoe eerder hoe meer publiciteitsmogelijkheden.

Dit jaar is er een digitaal aanmeldformulier via de website. Aan bedrijven die zich reeds aangemeld hebben het verzoek om de aanmelding via het digitale aanmeldformulier definitief te maken.

Na het succes van afgelopen jaar zal de dag wederom eindigen met een Bourgondische warme maaltijd. Het Biovelddag-team nodigt bedrijven uit om deze warme ontmoeting rondom het houtvuur te sponsoren. Zeker zijn van een bordje? Reserveer uw warme maaltijd voor u, klanten, collega's en relaties tijdig met 2 euro korting, ook via het aanmeldformulier. Of als persoon via biovelddag@destrandhoeve.nl.

De Biologische Velddag wordt samen met de sector en belangenverenigingen georganiseerd door Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO) van Wageningen UR, Louis Bolk Instituut, Agrifirm, Delphy en het Biologisch Netwerk. Als organiserend team bieden wij een locatie voor een ketenbrede ontmoeting om innovaties en resultaten uit praktijk en onderzoek in het veld te tonen. Voor de ontwikkeling van de sector vinden wij het belangrijk dat de Biologische Velddag er is. De sector groeit en daar doen wij aan mee.

Namens het Biovelddag-team,
Leen Janmaat, Thie-Arend Brouwer, Joost Rijk, Christoffel den Herder, Anja Hoorweg, Marijn van Dongen, Dirk Jan Vonk en Geertje Schlaman.


Datum: woensdag 22 juni 2016
Thema: Meer vruchten uit de bodem
Tijd: Biologische Velddag vanaf 14:00 uur met om 18:00 uur een Bourgondische warme maaltijd als afsluiting om rondom het houtvuur verder te praten
Vooraf met korting reserveren diner a 19,50 euro: biovelddag@destrandhoeve.nl
Symposium Agrifirm: vanaf 10:15 uur opgave via www.agrifirm.com (kiezen voor Agrifirm Feed en daarna biologisch).

Voor meer informatie en aanmelding deelname bedrijven: www.biologischevelddag.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.