Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Je kunt het eenvoudig zelf thuis afbakken"

Paleo broodmix voor een voedzaam graanloos bio-brood

Tholen - Vechtenaer presenteerde tijdens de Open Dag van Udea een nieuw product: biologische paleo broodmixen. Met deze graanloze paleo broodmix zet je in een handomdraai een voedzaam brood op tafel. De mix bestaat uit zaden, noten en pitten. Je hoeft alleen zelf nog eieren, olijfolie en zout toe te voegen aan de mix. "Met dit concept bieden wij het gemak van een kant-en-klaar-recept, maar met de nodige beleving, doordat je het zelf thuis af kunt bakken", vertelt Lysanne Volkerink.

Ze geeft aan dat de reacties van de winkeliers die een bezoek brachten aan de leveranciersmarkt erg goed waren. "Veel bezoekers vonden het een 'goed bedacht' en 'ontzettend innovatief' product." De paleo broodmix is er in twee varianten: classis en cranberry (450 gram).



De paleo broodmixen zijn voorzien van een uniek etiket. Dit is een soort boekje waarin het recept staat. Je kunt het 'boekje' rechtsonder openen. "Net als andere producten van Vechtenaer is de paleo broodmix een product dat uit Scandinaviƫ is over komen waaien", besluit Lysanne.

Bereidingswijze:
  1. Klop de eieren los en mix deze met de andere ingrediƫnten in een kom.
  2. Giet de mix in een ingevette broodvorm (of gebruik bakpapier).
  3. Bak het 'brood' in een voorverwarmde oven op 160 C voor 60 minuten.
  4. Geniet!

Voor meer informatie: lysanne@vechtenaer.nl, www.vechtenaer.nl