Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viert in de zomer 25-jarig bestaan

Naturijn herhaalt spaarkaartenactie met Bakkerij Verbeek

De spaarkaartenactie van Natuurwinkel Naturijn in samenwerking met Bakkerij Verbeek was vorig jaar een groot succes. De klanten van de Natuurwinkel reageerden erg enthousiast. Daarom wordt de spaaractie gedurende de héle maand april herhaald. Klanten die negen broden gekocht hebben, krijgen de tiende naar keuze gratis.

Bakkerij Verbeek uit Brummen is al vanaf het begin af aan de huisbakker bij Natuurwinkel Naturijn. De biologische bakker bestaat al 41 jaar. Eigenaresse Maria Willems is erg te spreken over de fijne samenwerking. "De bakkerij introduceert steeds nieuwe producten. Ze zijn echt vernieuwend bezig. Daarnaast zijn de broden gewoon erg lekker." Medewerkster José Verhoef vult aan: "Als ik hun brood eet, heb ik op een gegeven moment genoeg. Het is voedzaam en je hebt er niet zoveel van nodig. Bij ander brood blijf ik maar dooreten."Dagelijks wordt er vers brood aangeleverd. Er is keuze uit gist en zuurdesem. Ook kunnen klanten koolhydraatarm brood van Atkins en glutenvrij brood bestellen. Maria Willems: "Bij speltbrood gebruiken we 100% eigen spelt en dat proef je ook. We hebben alleen slow baking brood. In de smeuïge variant is een schepje plantaardige olie en zijn er pitjes toegevoegd. Dat is het Vlaamsche bakkersbrood. Daarna kwam het Cassonette afbakbrood. Die krijgen we als half-bak binnen. We bakken zelf af of klanten doen het afbakken gewoon thuis. José Verhoef 'vindt het ideaal, want zo hoef je nooit 'nee' te verkopen tegen je klanten en sommigen komen er zelfs speciaal voor terug als het klaar is'."

Op vrijdag komt ook het brood van Bakkerij de Veldkeuken. Puur, ambachtelijk en 100% biologisch. Op dinsdag is er extra het brood van zorgboerderij Thedinghsweert uit Kerk-Avezaath. Bakkerij Paul Koekie uit Arnhem levert heerlijke crackers en banket.

25 jaar Naturijn

De feestelijke stemming in april vormt de aanloop naar het grote feest op zaterdag 4 juni tijdens de Fair & Green Markt op de Varkensmarkt. Want Natuurwinkel Naturijn viert op deze dag het 25-jarig bestaan van de Natuurwinkel. Bijzonder trots zijn Maria en alle medewerkers, dat ze het als pioniers zo lang en zo goed hebben volgehouden! "Onze vaste klanten weten inmiddels wel dat er dan in de winkel proeverijen zijn en live muziek te beluisteren is. Daarnaast huren we deze keer de parkeerplaatsen voor de winkel af. Om 13:00 uur komt er een bijzonder moment op de Varkensmarkt. Wij nodigen alle mensen, die in de afgelopen 25 jaar bij ons hebben gewerkt uit om met z'n allen op de foto te gaan! Hoeveel plek we daarvoor nodig hebben weten we niet, want in die tijd hebben er velen bij ons gewerkt. We vragen iedereen deze dag alvast in de agenda te zetten en zich bij ons te melden! Het lijkt ons een fantastisch en leuk moment", aldus Maria Willems. "Een speciale plek krijgt Desiree Huveneers, die Naturijn destijds is begonnen en het zaadje heeft gelegd, waardoor Naturijn zich verder kon ontwikkelen en in de afgelopen 25 jaar zoveel moois heeft gebracht."

Voor meer informatie:

Maria Willems
Natuurwinkel Naturijn
Prijssestraat 6
4101 CR Culemborg
0345 510850
[email protected]
www.naturijn.nl
Publicatiedatum: