Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorafgaand aan Bio-beurs

Presentatie Naturland-voorzitter over faire prijzen tijdens ALV Biohuis

Alle leden van Biohuis kunnen voorafgaand aan de opening van de Bio-beurs op 20 januari de Algemene Ledenvergadering bezoeken. Het eerste, huishoudelijke, gedeelte is alleen voor leden en duurt van 10:30 tot 11:45 uur. Na een korte pauze is om 12:00 uur het open gedeelte voor iedereen toegankelijk. Het onderwerp is 'faire prijzen': zie hieronder. Biohuis leden ontvangen begin januari een uitnodiging met een agenda en krijgen de vergaderstukken na hun aanmelding per email.

Felix Prinz zu Löwenstein over faire prijzen

Felix Prinz zu Löwenstein is voorzitter van Naturland en boegbeeld van de Duitse biologische boeren. Hij zal op het openbare gedeelte van de ALV spreken over faire prijzen. 'Fair Trade' moet immers niet alleen gelden voor boeren in ontwikkelingslanden. Onze Duitse collega's zijn al wat langer met dit onderwerp bezig. Het bestuur van Biohuis is zeer verheugd dat Felix ons daarover meer komt vertellen. Dit gedeelte duurt van 12:00 tot 13:00 uur. Daarna kan men meedoen met een gezamenlijke lunch in het restaurant (voor eigen rekening).
 
Publicatiedatum: