Nog een paar plaatsen vrij

Bio Retail Academy 'Bio zonder grenzen': 3 november

Het thema van de Bio Retail Academy op 3 november aanstaande van 08:30 tot 18:30 uur in De Roode Schuur te Nijkerk is 'Bio zonder grenzen'. Met elkaar ontdekken de deelnemers deze dag de grenzeloze mogelijkheden van biologisch. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

De vraag naar biologisch blijft groeien, zowel in Nederland als daarbuiten. Enerzijds biedt dit kansen voor export. Anderzijds blijft de groei van het biologisch areaal in Nederland nog achter met als gevolg meer import, schaarste of stijgende prijzen. Steeds meer wetenschappers verkondigen dat de huidige landbouwmethodes en Westerse consumptie maken dat we met z'n allen over de grenzen gaan van wat onze aarde in de toekomst nog aan kan. Waar ligt de grens? Die vraag geldt ook voor de regelgeving omtrent biologisch. De Europese regelgeving sluit nog niet aan bij de consumentenverwachtingen over biologisch. In Brussel loopt momenteel een traject om de biologische regelgeving aan te scherpen. Is het denkbaar dat de voor biologisch relevante grenzen straks in dialoog tussen boeren en consumenten bepaald worden? En moet biologisch alleen over de landbouwmethode gaan of moeten we ons ook meer met maatschappelijke thema's bezighouden? Tijdens de Bio Retail Academy gaan ze het dit keer hebben over de grenzeloze mogelijkheden van biologisch.

Voor wie?

De dag is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij de biologische sector of daar interesse in hebben, bijvoorbeeld categoriemanagers, inkopers, unitmanagers, accountmanagers, productmanagers, marketeers, duurzaamheidsmanagers, commercieel managers, et cetera. Van retailer tot producent, dienstverlener of belangenbehartiger. Gegeven deze diverse samenstelling en een interessante mix van nieuwkomers en ervaren rotten is de BRA ook een effici├źnt platform om uw netwerk uit te breiden en te onderhouden. Deze bijeenkomst is een coproductie van ISMC en Stichting Merkartikel Bio+ (SMB).

Deelnemers van de Bio Retail Academy krijgen de meest actuele marktcijfers (IRI) voor biologische voeding in het supermarktkanaal, zowel totaal als per productgroep. Insights op basis van deze data en insights uit categorie analyses worden zoals gebruikelijk in het ochtend deel van de BRA gepresenteerd in combinatie met best practices.

Aanmelden

Wilt u het programma nalezen en/of u aanmelden dan kan dit via deze link. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Natasja Stam, ISMC (033 4220033).
 
Klik hier voor de uitnodiging.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.