Horecavakbeurs trekt 9.489 horecaondernemers naar Ahoy Rotterdam

Fotoreportage Bio op Gastvrij Rotterdam

De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft haar derde editie succesvol afgesloten. Met ruim 270 exposanten, 125 programmaonderdelen en diverse themapaviljoens was Ahoy Rotterdam van 21 t/m 23 september dé ontmoetingsplaats voor de gehele horecabranche. Gastvrij Rotterdam kon dit jaar rekenen op een groeiende belangstelling: voor het tweede jaar op rij bestond de beursvloer uit meer vierkante meters en trok de beurs meer bezoekers.Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Op Gastvrij Rotterdam stonden ruim 270 leveranciers van food en non-food, waarvan vele met primeurs en noviteiten. Dat de derde editie een geslaagde editie is, blijkt uit het feit dat diverse exposanten zich reeds hebben ingeschreven voor 2016.


Op maandag werd Jan Smink (De Librije***) gekozen als winnaar van de Nederlandse finale van de Bocuse d'Or. Hij gaat Nederland vertegenwoordigen bij de Europese finale in Boedapest. Marco Wijngaard is verkozen tot 'Young Chef 2015' door Euro-Toques Nederland en de Oranjerie uit Barneveld is de winnaar van de Keltum restaurantprijs;

De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 19 tot en met woensdag 21 september 2016 in Ahoy Rotterdam. Volgend jaar vindt gelijktijdig met Gastvrij Rotterdam het WCCC2016 (World Championship of Chinese Cuisine) plaats.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.