Eerste bio-paviljoen op Fruit Attraction

Fruit Attraction 2015 presenteert dit jaar voor het eerst een zogeheten 'Organic Hub'. Dit is een nieuw paviljoen dat geheel gewijd is aan de biologische AGF-sector. Van 28 tot en met 30 oktober vindt voor de zevende maal de Fruit Attraction in Madrid plaats.

Bio-AGF

Binnen de Organic Hub worden ook Franse biologische producten gepresenteerd. Volgens Elisabete Belo van biologisch teeltbedrijf Imago Tutti Verdi uit Perpignan zal dit nieuwe evenement bijdragen aan de organisatie en distributie van biologische teelt in Europa. "Fruit Attraction wordt gehouden op precies de juiste plaats en het juiste moment om het een succes te maken voor de promotie van de biologische AGF."

Op deze manier zijn bedrijven, die zich richten op de biologische AGF in staat om hun merk en producten te presenteren aan alle handelaren, importeurs, retailketens en bedrijven in de cateringsector. Ook de volledige AGF-sector kan zo kennismaken met deze bedrijven, waardoor mogelijkheden ontstaan voor zakenrelaties.

Spanje is, naast één van de grootste producenten en exporteurs van groenten en fruit in Europa, de belangrijkste speler op het gebied van biologische teelt en marketing van groenten, fruit, knolgewassen, peulvruchten en gedroogd fruit. De Organic Hub is een mooie locatie voor de nodige interactie tussen vraag en aanbod van biologische AGF.

De Organic Hub is te vinden in Hal 10 op Fruit Attraction.

www.ifema.es/fruitattraction_06

Voor meer informatie:

Avenue Georges Caustier
66000 Perpignan
Tel : +33 468 684040
Fax : +33 468 684048
elisabete@imagobio.fr
www.imagobio.fr

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.