MOOI, een festival over duurzame mode

Op 23 mei wordt DE Studio omgetoverd in MOOI, een festival over duurzame mode. MOOI verzamelt initiatieven rond eerlijke mode onder één dak en wil zo consumenten informeren en sensibiliseren. DE Studio is gevestigd aan de Maarschalk Gerardstraat 4 in Antwerpen.

Kom meer te weten over de impact van de kledingindustrie op het milieu en de maatschappij tijdens de Fashion Talks. Verschillende gastsprekers kaarten de wantoestanden binnen deze industrie aan en de moeilijkheden die ze zélf ondervinden om hun duurzame visie trouw te blijven. Pieter Van Den Boogert verbeeldt deze problematiek in een MOOIe expo.

Uiteraard zijn er ook positieve noten te bespeuren. Duurzame initiatieven worden toegelicht en er wordt uit de doeken gedaan hoe je als consument zelf een invloed kan uitoefenen.

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Schrijf je dan in voor één van de workshops en leer hoe je zelf je oude kleren nieuw leven kan inblazen. Op het marktje vind je dan weer een waaier aan merken en organisaties met een aanbod van eerlijke kledij. Maar let wel op dat de Fair Fashion Police je niet strikt.

Laat je verleiden door duurzame mode, dat is MOOI.

MOOI wordt georganiseerd door 11.11.11 in samenwerking met DE Studio, MoMu, Doek vzw, Schone Kleren Campagne, stad Antwerpen en provincie Antwerpen. Programma en meer informatie volgt op: www.mooi-festival.com.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.