Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Workshop 'Wat eten we in 2030?' op de Bio-beurs

Eten in 2030: hoe ziet dat eruit? Eten we allemaal biologisch? En dan nauwelijks bewerkt? Of wordt ons dieet persoonlijk samengesteld, elke dag een unieke pil? Of gaat de hele discussie over gezond eten aan het merendeel van de mensen voorbij? Drie deskundigen aan het woord.

Foodtrendwatcher Marjan Ippel, onderzoeker Machteld Huber en orthomoleculair geneeskundige en kookboeken-auteur Rineke Dijkinga nemen het publiek mee naar de toekomst, naar 2030. Ze bekijken elk vanuit hun eigen invalshoek wat we dan in Nederland eten.

Op donderdag van 14:30 tot 15:00 uur in de Hanzezaal begeleidt Miriam van Bree van Bionext de talkshow. Worden steden in de toekomst ook productieplekken van groente? Op daken en bij mensen thuis in de keuken? Of wordt landbouw een nog hoger technologisch geheel? En wat betekent dat voor biologisch?

Voor meer informatie: Miriam van Bree, 030 2339980

Publicatiedatum: