Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Rheinland-Pfalz produceert steeds meer biologische wijn
In de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz wordt steeds meer biologische wijn geproduceerd, meldt de Duitse krant 'Die Welt' op haar website. In de afgelopen drie jaar is het biologische wijndruivenareaal hier met 30 procent gegroeid, deelde het wijnbouwministerie van de deelstaat afgelopen donderdag mee. Bijna vijf procent van de wijnbouwbedrijven werkt biologisch.
"De vraag naar biologische wijn neemt toe, en het marktpotentieel is nog lang niet uitgeput", aldus minister Ulrike Höfken. 70 procent van al het biologische wijndruivenareaal in Duitsland bevindt zich in deelstaat Rheinland-Pfalz.