Bedrijven die op 21 en 22 januari in de IJsselhallen een stand willen hebben op de Bio-beurs, moeten vaart maken. Met ruim 235 standhouders uit de biologische landbouwsector, het bedrijfsleven en de wetenschap is de vakbeurs bijna volgeboekt. De initiatiefnemers Bionext en Libéma zijn verheugd over de belangstelling en verwachten dat de eerste editie van de Bio-beurs een groot succes wordt.
De Bio-beurs is een podium voor biologische boeren en tuinders, producenten en handelsbedrijven, retailers, horeca-ondernemers en kennisinstellingen. Er zijn stands waar de nieuwste landbouwmachines worden getoond, er zijn productinnovaties vanuit de foodbranche en op het Foodplein zijn kookdemonstraties van kopstukken uit de Dutch Cuisine.
Naast het Foodplein voor de horeca zijn er nog drie thematische pleinen: het Ondernemersplein, voor startende ondernemers die kennis willen maken met de groeiende biologische sector, het Streekplein, waar aanbieders van biologische streekproducten staan, en het Demeterplein, met bio-dynamische boerenbedrijven en producenten.
De vakbeurs richt zich vooral op de Nederlandse markt, maar verwelkomt ook buitenlandse standhouders. Op 21 en 22 januari zijn biologische bedrijven aanwezig uit Griekenland, Duitsland, Engeland en België. Paulien Veerman, projectleider: "De stand van het Griekse groente- en fruitbedrijf Hellas belooft een echte blikvanger te worden."
Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Partij voor de Dieren Zuid-Holland wil af van energieslurpende glastuinbouw
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- "Als de biologische appelverkoop niet stijgt, zullen we onze Jonagold nooit verkocht krijgen"
- Welke taal spreken koeien?
- Eigenaren Sprinklr zien af van winst, het vergroten van de biodiversiteit heeft prioriteit
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-26 Biologisch blijkt crisisbestendig tijdens algemene inflatie
- 2023-01-25 Fotoreportage 36ste editie SIVAL
- 2023-01-25 Avondklas zaadteelt in de biologische landbouw
- 2023-01-24 Moestuincursus door Jan Weijsenfeld in Empe
- 2023-01-23 Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- 2023-01-20 Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- 2023-01-18 Biobeurs goed van start ondanks afwezigheid minister Adema
- 2023-01-18 Driedelige documentaireserie: De bodem bereikt
- 2023-01-17 Melkvee Studiedagen Reudink op 24 januari en 9 februari
- 2023-01-16 Braziliaanse boeren op bezoek bij Nederlandse boeren bij Veld en Beek
- 2023-01-16 "De pioniers hebben nu echt de wind in de rug nodig, geef uitvoering aan het Groenboerenplan"
- 2023-01-13 De Smaakspecialist presenteert nieuw assortiment tijdens de Biobeurs
- 2023-01-13 Hoe tover je een onooglijke groente om in iets lekkers?
- 2023-01-13 Horecava 2023: omschakelaars en nieuwkomers
- 2023-01-12 Biokennisweek: highlights voor MarCom professionals
- 2023-01-12 Masterclass ‘Alle kleine beestjes helpen’ door Marc Siepman
- 2023-01-12 Overnachten tijdens de Biobeurs? Spoedige opgave is gewenst
- 2023-01-11 Ruim een kwart van de Nederlanders voelt zich slecht na een ongezonde snack
- 2023-01-10 Odin verzorgt 4 workshops tijdens Biokennisweek
- 2023-01-10 Minister Piet Adema opent Biobeurs 2023