Bio-beurs voor 90% uitverkocht: ruim 235 standhouders

Bedrijven die op 21 en 22 januari in de IJsselhallen een stand willen hebben op de Bio-beurs, moeten vaart maken. Met ruim 235 standhouders uit de biologische landbouwsector, het bedrijfsleven en de wetenschap is de vakbeurs bijna volgeboekt. De initiatiefnemers Bionext en Libéma zijn verheugd over de belangstelling en verwachten dat de eerste editie van de Bio-beurs een groot succes wordt.
 
De Bio-beurs is een podium voor biologische boeren en tuinders, producenten en handelsbedrijven, retailers, horeca-ondernemers en kennisinstellingen. Er zijn stands waar de nieuwste landbouwmachines worden getoond, er zijn productinnovaties vanuit de foodbranche en op het Foodplein zijn kookdemonstraties van kopstukken uit de Dutch Cuisine.
 
Naast het Foodplein voor de horeca zijn er nog drie thematische pleinen: het Ondernemersplein, voor startende ondernemers die kennis willen maken met de groeiende biologische sector, het Streekplein, waar aanbieders van biologische streekproducten staan, en het Demeterplein, met bio-dynamische boerenbedrijven en producenten.
 
De vakbeurs richt zich vooral op de Nederlandse markt, maar verwelkomt ook buitenlandse standhouders. Op 21 en 22 januari zijn biologische bedrijven aanwezig uit Griekenland, Duitsland, Engeland en België. Paulien Veerman, projectleider: "De stand van het Griekse groente- en fruitbedrijf Hellas belooft een echte blikvanger te worden."
 
Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven