Verhalendiner bij Sprankenhof: 21 november

Een bijzondere samenwerking biedt op vrijdag 21 november 2014 een heerlijk avondje uit met een verhalendiner. Professionele verhalenvertelster Mirjam Mare dist deze avond, voor en tussen de gangen, prachtige verhalen op. Haar voorstelling is passend gemaakt bij de smakelijke gerechten van Het Kookavontuur en de biologische pluktuin van Sprankenhof in Udenhout. Deze herfstavond bij haardvuur wordt plezierig, smaakvol en vooral verrassend.

Plezierig

Sprankenhof heeft als missie om mensen in de regio op een plezierige manier kennis te laten maken met, en een stuk bewustwording mee te geven over, iets heel wezenlijks, namelijk gezond en lekker eten.


Mirjam Mare.

Smaakvol

Te midden van de biologische tuin van Sprankenhof is het seizoen voelbaar en weerklinken de verhalen van Mirjam Mare fantastisch. Het Kookavontuur kookt graag dicht bij de natuur. Ze maakt voor dit bijzondere verhalendiner gebruik van biologische seizoensproducten en zorgt voor mooie creaties op het bord.

Verrassend

Verhalenverteller Mirjam Mare is afgestudeerd aan de Theaterschool te Amsterdam in 1980. Ze gaf jarenlang drama-les en ontwikkelde zich vervolgens tot professionele verhalenverteller en trainer. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een begrip in de wereld van het verteltheater. Mirjam Mare brengt door verassende wendingen en licht absurdistische humor een cabareteske voorstelling met onvergetelijke typetjes en altijd een stevig plot.

Reserveren

De avond duurt drieënhalf uur en begint om 19:30 uur. Er zijn kosten aan verbonden en er moet vooraf worden gereserveerd. Dit kan via sprankenhof@planet.nl of telefonisch via nummer 013 5116494. Voor meer informatie: www.sprankenhof.com onder de kopjes actueel en agenda.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.